hoćete li probati?

Ima i odličan trik za zavaravanje gladi! Lepa Brena otkrila kako se rešila 3 kilograma za 4 dana (JELOVNIK)

1


Jugoslovenska muzička diva Lepa Brena poznata je po vrlo vitkom izgledu, a nedavno je za kratko vreme uspela da se reši tri kilograma viška, a zbog njene visine mnogi komentarišu da izgleda kao da smršala makar deset kilograma.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čuvena pevačica Lepa Brena ističe da se nedavno posvetila sebi, i to prvi put nakon više decenija. Zbog prirode svog posla i čestih putovanja, nije uvek mogla da bude organizovana i disciplinovana kada je reč o planiranju jelovnika, ali sada je uspela u tome.


Potpuno sam se posvetila sebi, i to posle 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promenim ishranu — istakla je Brena za Blic.

 

Kako je pevačica objasnila, prvi rezultati se već vide, a iza sebe je ostavila sve što je nezdravo. Ne samo što bolje izgleda, već se i oseća bolje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da "navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma — objasnila je Lepa Brena.


Ona je istakla da su tokom odmora na Tajlandu, njen suprug Slobodan Boba Živojinović i ona bili na strogom režimu ishrane nekoliko dana kako bi eliminisali otrove iz tela i, nasuprot uvreženom verovanju, ovaj program ih nije iscrpeo — naprotiv, pevačica ističe da je bila puna energije!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna! — napominje Brena.


Pevačica je počela i da trenira, a više od toga kako će izgleda zanima je kako će se osećati i da bude poletna.


Jelovnik Lepe Brene

 

  • Doručak: Smuti od zelenog čaja
  • Ručak: Grilovano povrće i zelena salata
  • Večera: Potaž od bundeve
  • Bonus trik: Kada ste gladni, popijte čašu vode ili čaj od đumbira jer on može da vam zavara glad.

 

 

makonda-tracker