SREĆNI I ISPUNJENI

U krugu porodice je proslavio 43. rođendan: Bosiljčići nakon praznika obilaze znamenitosti bajkovite Rusije

0

Ivan i Jelena važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a putem društevnih mreža dele veoma interesantne detalje iz života.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Istaknuti glumac Ivan Bosljičić proslavio je 43. rođendan u krugu najmilijih, supruge Jelene i naslednice Nine u Rusiji.

 

S obzirom na to da godinama živi na relaciji Beograd - Moskva usled profesionalnih anagažmana i snimanja, poželeo je da svoje voljene počasti divnim putovanjem, a kada god su zajedno u ovoj zemlji oni upoznaju kulturu, znamenitosti i "neistražene predele".

 

Na divan dan porodično su obilazili bajkoviti grad sa posebnom energijom, a Ivan je to ovako dočarao.

 

Ove fotke se zovu sekund do zagrljaja. Tehnički neispravne,nastale sekund pre nego što se očekivalo,suštinski su savršene. Svedoče o tome da radost zagrljaja počinje pre samog sklapanja ruku, a traje i kad se razdvojimo. Jer je zagrljaj stvar duše,a ne samo ruku. Srećan vam praznik Svetog Serafima Sarovskog. Radujte se. Grlite se!Hvala svima na rodjendanskim željama. Grlim vas iskreno i čvrsto — napisao je Ivan i dodao: 

 

1 / 4 Foto: Instagram/Ivan Bosiljčić

 

Tomaševićeva je suprugu uputila javnu čestitku koja ga je oduševila.

 

 Volim da proslavljam rođendane sa tobom! Srećan ti i ovaj 43.  napisala je kratko uz Ivanu fotografiju.

 

Jelena i Ivan su jedno drugom najveća podrška, a pevačica ga neretko bodri iz prvih redova u teatrima, dok dramski umetnik s ponosom gleda svaki njen nastup.

 

Bosljičić je nedavno medijima objasnio koliko se razlikuje publika u Rusiji od naše.

 

Isto je kao i kod nas što se tiče publike. Postoji edukovana, pozorišna publika. Ima i mlađih generacija koje je malo vaspitao Zapad pa umeju da budu euforični. Ali uglavnom nisu nepristojni. Nikada nije bilo neprijatnosti. Međutim, to više možete da pitate Miloša Bikovića. On je tamo megazvezda. Sve je to prošao. Mene prepoznaju uglavnom publika dramskog programa. To su zreli ljudi koji cene poetski teatar. Za sada je to jedan mali krug ljudi. Međutim, i bioskopska publika me zna zbog nekoliko filmova koje sam radio. Verovatno, će se to promeniti posle premijera ― rekao je za Kurir

 

Nina Bosiljčić, Ivan Bosiljčić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker