KAKO VAM SE ČINI?

Teget otmena kreacija, karneri i unikatni ručni rad: Jelena Tomašević dostigla vrhunac ELEGANCIJE na posebnoj večeri

2

Pevačica je oduševila pripadnice nežnijeg pola kada se pojavila u haljini koja predstavlja sofisticiranost i modnu klasiku.

foto: Z. Milutinovic/ATAImages
foto: Z. Milutinovic/ATAImages

Istaknuti vokalni solista i jedna od najtalentovanijih pevačica u regionu Jelena Tomašević konačno je dočekala čas kada će moći da uživa sa publikom širom naše zemlje, a za svoj sinoćni nastup u prestonici pobrinula se da od glave do pete izgleda sofisticirano, otmeno i elegantno, a ovacije ljubitelja njene muzike potpuno je oduševila.

 

Na fantastično muzičko veče povela je i supruga Ivana Bosiljčica koji je sve vreme gledao u Jelenu i dokumentovao nezaboravne momente, a potom se i pohvalio putem društvenih mreža.

 

"Moralo bi češće ovako, neophodno je. Čarobno veče sinoć", istakao je svoja osećanja.

 

Pevačica je kao zapaženu toaletu odabrala teget haljinu domaćeg modnog brenda "Angelfashion" koji se izdvaja po kreacijama retkog ručnog rada i prefinjenosti.

 

Dupli karneri, naramanice i crni vez na rukavima ostavljali su utisak šika i visoke mode, a Jelena je na sebi svojstven način iznela ovu tolaetu.

 

Ivan je pratio njen stil, te je obukao tegen sako i belu košulju, a fotografije su nagrađene mnogobrojnim pozitivnim komentarima i lajkovima.

 

Poznati par se nedavno vratio iz Rusije sa naslednicom Ninom, te svaki slobodan trenutak koriste za porodična okupljanja.

 

 

 

makonda-tracker