nepromenjeno srećni

Jedan detalj je UVEK ISTI: Nove fotografije Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević odaju tajnu njihove ljubavi

0

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević imaju nekoliko tajni srećnog braka i ljubavi, a svako bi mogao da "ukrade" od njih savete za skladni odnos

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Jedan od najskladnijih poznatih domaćih parova svakako su pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić.

 

Kruna njihove ljubavi je ćerka Nina, a tokom godina veze i braka uspevaju da izdrže sve prepreke, pa čak i ljubav na daljinu.

 

 

Međutim, za njih dvoje nikad nije vezan nijedan skandal niti trač. Jelena i Ivan se ne pojavljuju toliko često zajedno; pevačica se ne eksponira prečesto, a glumac je često u inostranstvu zbog snimanja. Ipak, jedan detalj je zajednički svakoj njihovoj fotografiji.

 

Kad god se pojave u javnosti, oni su zagrljeni. Njih dvoje su se pojavili na dodeli nagrada GODUM 2021, Udruzenja muzicara džeza, zabavne i rok muzike Srbije, koja je održana u ustanovi kulture "Vuk". Na svakoj fotografiji je Ivan nežno grlio Jelenu, a oboje su bili nasmejani. 

 

1 / 8 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Još jedna njihova tajna leži u tome da nema mesta ljubomori u međusobnim odnosima.

 

Brak je duhovni podvig i to je jedan zajednički rast. Supružnici rastu kao ljudi i kao emotivni partneri. Mi smo imali tu sreću da se nađemo na vreme i spoznamo da smo jedno za drugo ― ispričala je Jelena nedavno za Prvu.

 

Mislim da je ljubomora jedna negativna emocija iako mnogi misle da je pokazatelj ljubavi ali kada volite nekoga treba da ga pustite da živi svoje snove život i posao. Imam sreću da me Ivan podržava i da imam slobodu da to radim tako sam i ja srećna kada su njegovi uspesi u pitanju ― istakla je pevačica.

 

 

makonda-tracker