nezvanično

Pozitivan na kovid, s upalom pluća?! Duško Tošić u novim problemima posle prijave za nasilje

1

Kako tvrde domaći mediji, nekadašnji fudbalski reprezentativac suočava sa zdravstvenim problemima, samo nekoliko dana nakon što je u policiji dao izjavu povodom prijave za nasilje nad suprugom Jelenom Karleušom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši fudbaler srpske reprezentacije i, odnedavno, fudbalski menadžer Duško Tošić navodno je pozitivan na virus korona i, kako tvrde domaći mediji, ima teži oblik upale pluća.


Kako piše Hello, nije poznat ni kako se ni gde zarazio, kao ni da li je sportista hospitalizovan, a on se nije oglašavao na društvenoj mreži Instagram.


Podsetimo, na Božić, domaći mediji su pisali da je pevačica Jelena Karleuša prijavila supruga za nasilje u porodici, nakon što ju je, kako se tvrdilo u medijima, pljunuo i ošamario tokom porodične proslave praznika, pred članovima njihove porodice.


Kako je otkrio neimenovani izvor iz policije, sportista je sve negirao u policiji.

 

1 / 8 Foto: Instagram


Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna — kaže izvor.


Tošiću je određena zabrana prilaska supruzi, najpre u trajanju od 48 sati, da bi potom bila produžena na 30 dana, a on je potom i na Instagramu napisao da je prvi "od onih koji ne podržavaju nasilje i nikade se time nije služio".
 

 

makonda-tracker