sećate li se?

Od tada se promenilo skoro sve: Ovo je PRVA fotografija koju je Jelena Karleuša objavila na Instagramu

3

Srpska pevačica Jelena Karleuša je, posle Novaka Đokovića, najpraćenija poznata ličnost iz Srbije na popularnoj društvenoj mreži, budući da je 2,5 miliona ljudi svakodnevno u korak s njenim životom i stilom. Danas njene objave odmah dobijaju po više desetina hiljada lajkova, ali kada je Instagram tek bio u začetku prva fotografija koju je Jelena objavila imala je tek oko šest hiljada. Pogađate li koja je to fotka?

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde u ovom trenutku ima nešto više od 2.471.100 pratilaca i gde gotovo svakodnevno objavljuje prizore iz svoje svakodnevice, s nastupa, kao i one koje svedoče o njenom modnom stilu.

 

Ona nije slučajno najpraćenija domaća zvezda posle najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića — svaka Jelenina objava privlači mnogo pažnje javnosti, a pored fotografija i snimaka u vezi s njenim poslom, pevačica ponekad podeli i poneku fotografiju koja govori o tome kako izgleda njen privatni život.

 

Upravo je takva i prva fotografija koju je Karleuša objavila na Instagramu — ona je podelila kako njene ćerkice Atina i Nika uživaju u bazenu i napisala: „Moje sve“.

 

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Od tada je prošlo devet godina, a dok su se Nika i Atina značajno promenile i porasle, za njihovu mamu vreme kao da je stalo!

 

1 / 10 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker