obratio se

"Trudim se da budem gospodin!" Duško Tošić podelio prvo saopštenje za javnost nakon prijave za nasilje u porodici

3

Nekadašnji fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić obratio se pratiocima na Instagramu nakon što ga je supruga i poznata pevačica Jelena Karleuša prijavila za nasilje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši fudbalski reprezentativac naše zemlje Duško Tošić i popularna pevačica Jelena Karleuša na Božić su se ponovo našli u centru pažnje javnosti, kada su mediji preneli da je ona prijavila supruga zbog fizičkog napada. Navodno se sve dogodilo pred članovima njihove porodice, a sportista je potom negirao da je bio nasilan prema supruzi.


Jelena Karleuša još uvek se nije oglasila i obratila javnosti ovim povodom, a Duško Tošić sinoć je odlučio da izda saopštenje na Instagramu.

 

Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način — napisao je Tošić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)


On ni u jednom momentu nije pomenuo ime svoje supruge niti incident o kom javnost bruji danima, a istakao je da će ostati dosledan sebi i da se neće previše baviti naslovima koje čita o sebi.


Kao što možete da vidite, da sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene — kaže nekadašnji fudbaler.

 

1 / 5 Foto: Instagram


On je dodao i da smatra da bi svi trebalo da preusmere energiju kako bismo podržali Novaka Đokovića, koji se u Australiji suočava s pretnjom da će biti deportovan.


Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je. Budimo uz njega — poručio je Tošić.

 

Duško Tošić
foto: Instagram

 


 

makonda-tracker