uverljivost

"Da je film, skinuo bih i čaršave": Reditelj serije "Besa" o intimnim kadrovima Relje Popovića i glumice iz Makedonije

2

Relja Popović iznenadio je čak i filmske čelnike svojom profesionalnošću, uverljivošću i emocijom u svakom kadru.

foto: Promo/Sergej Radović
foto: Promo/Sergej Radović

Popularni izvođač trep muzike Relja Popović naišao je na pozitivne komentare publike i filmskih kritičara nakon role u drugoj sezoni serije "Besa", a intimne scene sa koleginicom iz Makedonije - Kamkom Točinovski zatekle su gledaoce, a za njih je zaslužan reditelj Milan Todorović koji je za medije govorio o ovim kadrovima, ali i Reljinim glumačkim sposobnostima.

 

—  On je postao moj omiljeni domaći glumac. Nikad nisam pre serije čuo za njega. Kad su mi rekli da je on bio u grupi Elitni odredi, prvo što sam pitao: "Ljudi, kako će on da igra ovako bitnu ulogu." Posle snimanja sam se pitao kako on ne glumi u svakom domaćem filmu ili seriji. On je fenomenalan glumac. Došao je na snimanje spreman —  kaže Milan i dodaje:

 

1 / 3 Foto: Promo/Sergej Radović

 

—  Kad radimo te scene, svi koji nemaju potrebe da budu na setu izađu. Posle uradimo probno snimanje kad su glumci obučeni, a onda se skinu. Meni su te scene najteže za rad. Na kraju, oni su bez ičega na sebi, a ja moram da im kažem možete li malo bolje da vodite ljubav ili smanjite doživljaj. Da je film, skinuo bih i čaršave, ali kad radite seriju, niste to u prilici. Serija ide na TV, a mora da bude dosta toga sakrivenog. Bilo je strašno što je i Relji i meni to bila prva scena u seriji. Međutim, nekako smo to skinuli s dnevnog reda, pa su Kamka i on bili prisniji u nastavku priče —  otkriva reditelj.

 

Već prvog dana Popović je morao da se oslobodi treme i stega, a po mišljenju kolega sve mu je išlo od ruke, naročito uverljivost i emocije u kadru.

 

Pevač se na premijeri druge sezone serije "Besa" pojavio sa suprugom Nikolijom Jovanović koja ga podržava u nameri da postane istaknuti glumac.

 

Nikolija Jovanović, Relja Popović
foto: M.M./ATAImages

 

 

 

makonda-tracker