iskren je

Sebe ne voli da gleda na ekranu, a dobija uloge loših momaka: Relja Popović otkiva kako izgleda tumačiti lik kriminalca

0

Čim su ga pozvali odmah je prihvatio ulogu u drugoj sezoni serije "Besa" jer je ljubitelja akcija i mističnih priča.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Muzički izvođač i glumac Relja Popović ne krije zadovoljstvo što je deo ekipe popularne serije "Besa", a sreća je u tome da trenutno nema mnogo nastupa, te je posvećen glumi.

 

—  Nakon epizoda koje su prikazane, ljudima je jasno zašto sam pristao na ulogu i sto sam izabrao baš ovu ulogu da se vratim kao glumac. Već sam govorio da sam obožavao prvu sezonu. Kada je stigla ponuda za ovu drugu sezonu, bez čitanja scenarija sam znao da cu prihvatIti ulogu. Inace nikada ne gledam sebe kada snimam neke kadrove, jer volim da ostanem fokusiran na to što radim. Ima još šest epizoda, pa da vidim da li ce se iznenaditi pozitivno ili negativno. A tek sledi ono najbolje —  kaže Relja Popović za Kurir televiziju.

 

Odmalena je pokazivao talenat za umetnost i scenu, a na ovaj način je uporedio muziku i glumu.

 

—   Krenuo sam da pišem pesme sa 13 godina, a u školu glume kod Andreja Šepetkovskog sam krenuo sa 12 godina. Tako da sam i sa glumom, i sa pevanjem, krenuo, suštinski u isto vreme. Ni bez glume, ni bez muzike ne mogu.

 

Relja Popović
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Iako je pomalo zapostavio glumačku profesiju zbog muzičke karijere, i dalje veliki fan kinematografije, a ovu žanrovi i likovi ga zanimaju.

 

—  Komediju najmanje gledam. Moje biće, i glumacko i ono sto sam ja nosi mnogo vise nego sto to moze da pokaže jedna uloga. Traganje "po sebi" je nešto što je svakom glumcu najvrednije, tako da ćete me sigurno videti i u drugoj ulozi —  reko je Relja i dodao da je u filmu "Parada" igrao lošeg momka, a takve uloge ga i sada prate.

 

—  I u filmu Vlade Perišića "Ordinary people" sam igrao vojnika koji izvršava naređenja i izvršava gomilu ubistava u toku filma. I tada sam sam se sa tim suočio. To mi je možda mnogo dalje, nego da budem u romantičnoj komediji. Ako sam se ovde dobro snašao, snašao bih se dobro i u romantičnoj komediji, bio je iskren Relja, ali i dodao da mu uopšte nije trebalo mnogo vremena da savlada rukovanje oružjem — završava za Kurir televiziju.

 

Relja Popović igra telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca, koga igra Milan Marić.

 

Nikolija Jovanović, Relja Popović, Relja i Nikolija, Nikolija i Relja, Nikolija Jovanović i Relja Popović
foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker