istinske vrednosti

"Roditeljstvo je najlepši, ali i najteži posao u životu": Milica Zarić iskreno govori o kultu porodice

0

Glumicu trenutno imamo prilike da gledamo u seriji "Besa" kao suprugu Petrita Kocija.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Poznatu glumicu Milicu Zarić publika je zavolela u seriji "Tajne vinove loze", a sada imaju prilike i da je vide u hit ostavrenju "Besa" gde tumači ulogu supruge Petrita Kocija, a ovako govori o svom liku.

 

 I u ovoj seriji imam tu melodramsku liniju, pošto igram suprugu Petrita Kocija, Veru. Ona je van tog sveta kriminala. Ali pošto je on policajac, inspektor, ona pokušava da taj svet razume, da ga podrži u njegovom poslu, da shvati šta to znači biti žena jednog inspektora. To je sveobuhvatna uloga u tom braku. Tako da mi je bilo vrlo inspirativno i interesantno — kaže za “Blic” Milica i ističe da je u današnje vreme veliki izazov sačuvati najmilije na okupu.

 

Veoma je teško očuvati porodicu u sadašnjem vremenu. Sve vam diktira taj brzi tempo života, obaveze. Ako hoćete da budete profesionalac u svom poslu, ma šta god da radite, vi morate da provodite sate i sate na poslu. A onda to vam ostavlja malo vremena za bilo šta drugo. To je veliki izazov. Čovek mora da se odrekne nekih stvari u karijeri i jako je teško to uskladiti. Ali je moguće, naravno — istakla je.

 

Milica Zarić
foto: M.M./ATAImages

Glumica je sa suprugom Predragom Milutinovićem ima dvoje dece Aleksandra i Anu, ali uspeva da balansira između privatnog i poslovnog života.

 

— Kada pravite decu, morate da budete svesni činjenice da ste odgovorni za njih. Od kada ih napravite, rodite, pa do trenutka dok se oni ne osamostale. Biti roditelj je ogromna odgovornost. Najlepši, ali i najteži posao na svetu. Čovek mora tome da se posveti i za to mora da nađe vremena. To je neki prioritet koji se ne dovodi u pitanje — rekla je Zarićeva.

 

Milica Zarić
foto: M.M./ATAImages

 

makonda-tracker