nekad i sad

Prelepu Anu upoznali smo kao ćerku Milene Dravić: Nakon čuvenog filma "Nije lako sa muškarcima" nestala je sa scene

0

Nakon ovog ostvarenja kao mlađana studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti igrala je samo u pozorištu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Romantična komedija "Nije lako sa muškarcima" jedna je od omiljenih svih generacija, naročito zbog čuvene glumice Milene Dravić koja je imala mnogobrojne anegdote sa naslednicama. 

 

Najstarija i najzahtevnija bila je ćerka Ana, koju je igrala mlada Ana Simić, a ova uloga joj je debitantska na velikom platu.

 

Mnogi su joj nakon fantastično odigrane uloge progozirali blistavu karijeru, kako zbog lepota, tako i talenta, ali ona nije želela da nastavi glumačkim putem.

 

Igrala sam debitantsku ulogu, pre toga sam imala samo epizodnu u Tesnoj koži. A onda se desio taj film pošto je Miša Vukobratović takođe bio debitant i napravio je veliku audiciju. Ja sam tada bila u studiju Mike Aleksića. Đuture su nas pokupili i ispalo je da sam dobila ulogu. Tada je to bila debitantska uloga Branke Katić i Dubravke Mijatović — rekla je Ana medijima i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pipa HD (@pipa.hd)

 

 

Meni je to bilo fenomenalno iskustvo, bila sam jako mlada, a glumila sam sam Milenom Dravić, Ljubišom Samardžićem, a opet je to bila velika uloga. Imala sam 18 godina, a bila sam druga godina Fakulteta dramskih umetnosti. Bilo je vrlo čupavo jer moj profesor Minja Dedić nije dozvoljavao studentima da rade dok ne završe akademiju. Ja sam to uradila i on je to saznao iz novina da sam tog leta snimala i kad sam došla na fakultet, bilo je vrlo opasno. Naravno, oprostio mi je. Voleo me je, bila sam stvarno mlada, kao dete od 16 godina sam upisala fakultet i to je pripisao mom pubertetu — istakla  je svojevremenno glumica.

 

Nakon ovog predivnog iskustva igrala je samo na pozorišnim daskama, a na filmu ne.

 

Bila sam razmažena glumica posle tog filma. Taj film je imao jedan standard i bio je pristojan i tačan u svakom smislu i mislila sam da svaki sledeći film mora da bude toliko dobar, zahtevan za glumu, pa sam ja onda malo i odbijala filmove. Sedam filmova sam posle toga odbila. Igrala sam svašta i u Pozorištu na Terazijama, to su uglavnom mjuzikli i uživam u svakom projektu koji sada radim — završava Simićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pipa HD (@pipa.hd)

 

 

 

makonda-tracker