tragedija

Nešto NAJTUŽNIJE što ćete danas videti: Slavnom glumcu preminula petomesečna beba

1

Glumac, komičar i voditelj podelio je tragične vesti koje su mu život promenile iz korena — njegova beba je preminula

foto: Dave Starbuck/Geisler-Fotopress/AFP/Profimedia
foto: Dave Starbuck/Geisler-Fotopress/AFP/Profimedia

Slavni glumac, voditelj, komičar i bivši partner Maraje Keri, Nik Kenon, podelio je najtužnije vesti. Naime, njegov sin Zen preminuo je od posledica tumora na mozgu. U pitanju je beba koja je imala svega pet meseci.

 

Nik Kenon je ove užasne vesti podelio u svojoj emisiji, govoreći otvoreno o bici za zdravlje svog sina, koju su, nažalost, izgubili usled hidrocefalusa.

 

Primetio sam da kašlje i hteo sam da to proverimo. Neobično je disao, a kada je imao dva meseca, primetio sam da ima glavu veću nego što bi trebalo. Nismo razmišljali o tome, ali hteo da ga odvedem doktoru zbog sinusa i disanja. Mislili smo da će biti rutinski pregled. 

 

 

 

Mali Zen se rodio u julu, a u pitanju je Nikovo sedmo dete. Ispostavilo se da se u njegovom mozgu nakupljala tečnost za koju se ispostavilo da je maligni tumor. Bebu su tada podvrgnuli operaciji, ali njegovo zdravstveno stanje bilo je sve lošije. 

 

Ovog vikenda sam se potrudio da provedem najkvalitetnije moguće vreme sa Zenom. Probudili smo se u nedelju i otišli na okean, a onda sam se vratio u Njujork.

 

 

Kenon je u suzama otkrio da je tada poslednji put u rukama držao svog sina. 

 

Ne možeš da se izlečiš dok ne osetiš — rekao je on, naglasivši da se poslu vratio jer mu to odvlači pažnju od tuge.

 

 

makonda-tracker