TUŽNO

"Rekla si mi da si umorna i da ti se spava": Sestra Merime Njegomir otkriva kakav je bio njihov poslednji razgovor

0

Navršilo se mesec dana otakao nas je zauvek napustila legendarna pevačica.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Proslavljena pevačica narodne muzike Merima Njegomir napustila nas je pre meseci dana nakon borbe sa teškom bolešću, a njeni najmiliji i dalje se ne mire sa činjenicom da je više neće videti.

 

Ćerke Ljubica i Jelena neretko postavljaju dirljive poruke upućene majci, a sada je to učinila i Merimina sestra Nina koja je opisala njihov poslednji razgovor.

 

—  Idu praznici, vreme želja. Imam samo jednu, da je to što sam te na sutrašnji videla poslednji put, a na jučerasnji poslednji put čula, bude ružan san. Tad si mi rekla da si dobro i da si samo malo umorna i da ti se spava i da ti javim svoje rezultate, brinula si. Rekla sam ti da ne brineš i da ću ja biti dobro samo ako ti budeš dobro. Odgovorila si "važi", a ja ti rekoh, spavaj, čujemo se", a onda su mi javili da si zaspala. Od tad su dani dugi, noći jos duže, a jutro najtužniji deo dana jer se pitam da li sam budna ili spavam i kad će ovaj ružan san da prođe, predugo traje — napisala je pevačicina sestra.

 

Merima Njegomir sestra
foto: Facebook Printscreen

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko meseci saznala da ima kancer pankreasa, porodica ju je sve vreme bodrila i bila uz nju, ali opaka bolest bila je jača od nje.

 

Od ove vrsta kancera preminuli su i Marinko Rokvić, Marinko Madžgalj, Tihomir Arsić.

 

Merima Njegomir
foto: Ana Paunković

 

 

makonda-tracker