tužno

"Mama, ne mogu da shvatim...": Merimina ćerka Ljubica podelila uspomenu sa majkom koja razara srca (FOTO)

1

Naslednici Merime Njegomir istuči da je bila najbolja i najemotivnija majka na svetu koja se jednom rađa.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vest da nas je napustila proslavljena muzička diva Merima Njegomir rastužila je kolege, prijatelje, publiku koji su se nadali da će pevačica uspeti da pobedi rak pankreasa koji joj je nedavno dijagnostikovan.

 

Merima je iza sebe ostavile četvoro dece i  unučiče koji su veoma potreseni ovih gubitkom. Naslednica Ljubica juče je za medije potvrdila tužnu informaciju, a potom je smogla snage da se od majke oprosti i putem društevnih mreža.

 

― Mama, ne mogu da shvatim.. Već mi puno nedostaješ ― napisala je pored diljive fotografije sa Merimom koja joj je bila najveća životna podrška.

 

Merima Njegomir sa ćerkom
foto: Facebook Printscreen

Pevačicina koleginica Dragica Dragoslavljević Cakana skrhana je zbog ovog velikog gubitka, a ovim rečima opisala poslednji susret sa Merimim koji se dogodio u porodičnom domu na Kosmaju gde su Njegomirove provodile najviše vremena.

 

—  Merimin glas nije utihnuo. Vest sam čula rano tog jutra kada je preminula, znala sam da je bolesna i bilo je glupo pozivati je u to vreme. Zapravo ona nije htela da se čuje ni sa kim, nije sad to nešto da je ona krila, ali je prosto žena bila zaokupirana, iznenadila se i sama time što su joj pronašli. Poslednji put smo se videle na Kosmaju u njenoj kući. Obožavala je tu kuću i volela je da joj tu dođu deca... Žao mi je strašno — rekla je Cakana za jutarnji program Prve televizije.

 

Dragica Radosavljević Cakana
foto: screenshot/magazin in

 

 

 

 

 

makonda-tracker