srećne vesti

"Moramo hitno da se vidimo, moraš da dođeš kod mene": Andreana Čekić ispričala kako je zatekao poziv Katarine Grijić

0

Njih dve su postale veoma bliske drugarice i iz tog prijateljstva će se razviti jedna divna stvar - kumstvo.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji male Katje. A pevačicina kuma i koleginica Andreana Čekić ispričala je kako se osećala nakon saznanja da je njena najbolja drugarica postala majka i kako ju je Katarina pitala da joj bude kuma.

 

Ne mogu ni da opišem kako sam se osećala kad sam čula vest! Iskreno, bila sam na pola-pola, pretpostavljala sam da će da me pita, ali odalo je to što mi je jednom rekla: "Moramo hitno da se vidimo, moraš da dođeš kod mene", a ja sam taj dan radila, nisam znala kako da to uklopim, nisam znala šta je toliko bitno... Znala sam da je trudna, moja mama je bila sa mnom i baš sam joj rekla da moram da idem do Kaće, ona je krenula sa mnom, i tako je i bilo. Mnogo je sve bilo emotivno, zaplakala sam odmah - otkriva pevačica, pa dodaje:

 

 

Juče je stigla Katja, non-stop sam bila sa Kaćom na vezi, ona je žena koja ima sve, uvek je znala i šta želi i pravim putem išla kroz sve. Znam da će biti prava majka, kao i pravi drug svom detetu. Marko i ona se mnogo vole, baš zaslužuju da imaju dete, a i Katja zaslužuje što ima njih dvoje za roditelje - zaključuje Andreana za Kurir.

 

 

 

 

makonda-tracker