ne stoji svakome

Mala crna haljina u zimskoj varijanti: Mia Borisavljević u izdanju koje bukti od seksepila (FOTO)

0

Kratka haljina, čizme preko kolena i upečatljiv kaput raskošne boje pouzdan su način da privučete sve poglede u zimskim večernjim izlascima, a pevačica Mia Borisavljević uz sve to ima stas koji čini da ova kombinacija izgleda još bolje

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Fudbaler Marko Gobeljić okupio je sinoć u jednom beogradskom restoranu brojne poznate ličnosti kako bi zajedno proslavili rođenje ćerke Katje, koju su pevačica Katarina Grujić i on dobili dan ranije.


Među prvima je stigla Katarinina koleginica i prijateljica Mia Borisavljević sa suprugom i pevačem Bojanom Grujićem, a par se odmah su odmah okružili foto-reporteri. Jedna od najatraktivnijih žena naše javne scene, koja je i sama pre nekoliko meseci donela na svet dete, izgledala je — uobičajeno — očaravajuće!


Mia je za ovu priliku spremila mini-haljinu crne boje, a u skladu sa sezonom opredelila se za model zatvorenog okovratnika i dugih rukava, a kombinovala ga je besprekorno. Pevačica je, naime, nosila crne čizme preko kolena od kroko kože koje su dodatno naglasile njenu vitku figuru i visinu, a preko haljina je imala dugačak kaput efektne ljubičaste boje.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Mia je nosia i svetlucavu clutch torbicu s aplikacijom, kao i upečatljive viseće minđuše, a opredelila se i za vrlo zanimljivu frizuru — kosu puštenu da pada u loknama dok je gornji deo podignut u dve punđice.

 

Ona je tokom slavlja podelila na Instagramu kratak snimak kojim je još jednom poželela dobrodošlicu na svet ćerki poznatog para i pokazala u kakvom društvu uživaju njen suprug i ona.

 

Mia Borisavljević
foto: Instagram

 

makonda-tracker