predivno

Mama, ćerka i nežan poljubac: Katarina Grujić ima najlepši portret koji ćete danas videti

1

Poznata pevačica donela je danas na svet prvo dete, a nakon što je tata Marko Gobeljić objavio fotografiju bebe, pokazao je i ponosnu mamu s devojčicom u naručju

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Popularna pevačica Katarina Grujić Gobeljić i fudbaler Marko Gobeljić od danas su ponosni roditelji jedne devojčice!


Fudbaler Crvene zvezde ubrzo se pohvalio fotografijom ćerke, a uz nju je napisao:


Dobro došla, lutko moja.

 

Katja Gobeljić, Marko Gobeljić, Katarina Grujić
foto: Instagram

Potom je sportista podelio još jednu fotografiju, na kojoj Katarina ljubi ćerku u čelo.


Hvala, ljubavi — poručio joj je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7)


Kako je njihova prijateljica Snežana Borjan, supruga Markovog kolege Milana Borjana, objavila na Instagramu, Katarina je donela na svet ćerku, a par joj je dao ime Katja, kako su i najavljivali.


Ova moja najbolja drugarica je sinoć do jedan posle ponoći sedela kod mene kao da nije trudna. Malopre se porodila i rodila nam princezu Katju. Čestitam, roditelji. Volim te, prejaka ženo — poručila je Snežana.


Kako su nedavno pisali mediji, Kaća je trudnoću vodila u privatnoj bolnici.

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen


Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao — istakao je neimenovani izvor i dodao je pevačica odabrala najbolji paket koji je bio u ponudu za porodilje, a suprug Marko ju je podržao.

 


Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra (470.000 dinara) . Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja — dodao je izvor.

 


 

makonda-tracker