tragedija

Prijatelji se opraštaju od nje: Srpska influenserka Kika (21) izvršila samoubistvo?

1

Kristina Kika Đukić, srpska influenserka, izvršila je samoubistvo, saopštila je njena prijateljica.

foto:  INSTAGRAM/PRINTSCREEN/KIKAX3
foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/KIKAX3

Kako je objavila njena drugarica i influenserka Laura Tešanović, Kristina Kika Đukić je oduzela sebi život.


Na našu i vašu veliku žalost, moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru — napisala je ona na Instagramu i ostavila brojeve za konakt centra za prevenciju samoubistva, zbog čega mediji javljaju da je Kika tako skončala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Prijatelji mlade influenserke opraštaju se od nje na društvenim mrežama, a među prvima se oglasio Miloš HD, koji je napisao:


Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju. Najviše bih voleo da ovo i jeste glupa šala ili prenk, ali nije. Situacija je ozbiljna i ne mogu svima da odgovorim trenutno, sumnja se na samoubistvo, i ne mogu više ništa da pišem.

 

I na Kikinom profilu osvanulo je saopštenje njene prijateljice Andrijane, koja je napisala:


— Na našu i vašu veliku žalost, moram da vas obavestim da Kika više nije s nama. Preminula je u sredu u večernjim časovima. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavati. Volim te, Kika. Što se tiče sahrane, bićete obavešteni na vreme.

 

Kika
foto: Instagram

Kika je bila zvezda gejminga i platforme YouTube, gde su njen kanal K1KA pratilo više od 700.000 ljudi.

 

 

***

 

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

 

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

 

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

 

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

 

 

 

 

makonda-tracker