retko je viđamo

Dobro smo je upamtili zbog uloge u jednom spotu: Supruga Nikole Koja je LEPOTICA BEZ PREMCA, a u braku su 14 godina

3

Jedan od najpoželjnijih mladića na našim prostorima osvojio je srce manekenke koja je samo jednim pojavljivanjem ispred kamere zauvek osvojila naklonost publike

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Čuveni jugoslovenski i srpski glumac Nikola Kojo je od tinejdžerskih dana važio za miljenika devojaka i žena, a on već deceniju i po ima oči samo za jednu — prelepu Aleksandru.


Slavni glumac je od 2007. godine u braku s Aleksandrom Đurić, manekenkom koje se sigurno sećate iz spota za pesmu "Moja draga" Zdravka Čolića.

 

Aleksandra Đurić
foto: Screenshot

Ona je s velikim uspesima radila modne revije širom Evrope, a zanimljivo je da su Kojo i ona jedno drugom rekli "da" posle samo osam meseci veze.

 

Aleksandra Đurić
foto: Screenshot

Par se venčao na intimnoj ceremoniji u Beogradu, a u narednim godinama dobili su tri ćerke: najstariju Anu i dve bliznakinje čija imena glumac nikad nije saopštio javnosti.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Aleksandra se ne pojavljuje često sa suprugom u javnosti, budući da čuvaju svoj privatan život sa sebe, a kada nisu u svom luksuznom stanu na Vračaru uživaju u čarima imanja koje imaju u Sopotu. Kako su mediji pisali, njihova kuća je potpuno izolovana i ova porodica obožava da provodi vreme u prirodi.


Budu tu i njegova supruga, nekadašnja manekenka Aleksandra Đurić i tri ćerke, ali ne toliko često kao on. Za njih je napravio trambolinu i bazen, stvorio je svoj mali raj — ispričao je jednom prilikom jedan Nikolin komšija u ovom mestu šezdesetak kilometara od Beograda.
 

 

makonda-tracker