(foto)

Kako vam se čini kao dizajnerka? Jelena Karleuša u neobičnoj decembarskoj kreaciji koju potpisuje — ONA LIČNO

1

Jelena Karleuša, po svemu sudeći, više neće biti samo pevačica, već od sledeće godine — modna dizajnerka!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša stigla je na pres-konferenciju povodom njenog novogodišnjeg nastupa u jednom prestoničkom klubu, koji će uslediti nakon najavljenog nastupa ispred Skupštine.

 

Popularna JK ne može da iščeka nastup u najluđoj noći, kao i goste koji će stizati iz svih krajeva regiona.

 

Ja sam Beograđanka, a imam posebnu razmenu energije s ljudima koji dolaze ovde za doček, očekujem strance, Bugare, Slovence, Bosance... Poznata sam po tome da sam jako izdržljiva, mogu dugo da igram i pevam...

 

 

Na čuveno pitanje "koga ćeš poljubiti u ponoć", Jelena je imala zanimljiv odgovor!

 

U ponoć ću poljubiti Deda Mraza i Mariju Šerifović! Nadam se da će moja porodica biti u bekstejdžu ispred Skupštine.

 

Očekuju nas razni kostimi, toalete, performansi — što ne čudi kada je JK u pitanju.

 

— Ono što je sigurno je da, kada pravim nastup i osmišljam ga, gledam da svaki put bude drugačije, eksplozivno. Ispred Skupštine će biti puno promena kostima, a biće hladno i interesantno gledati kako to menjam nasred bine! Biće ovo doček s najviše ljudi ispred Skupštine — preko sto hiljada ljudi! 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica se na razgovoru s novinarima pojavila u nesvakidašnjoj haljini u nude nijansi, kojom je, zapravo, najavila da se okreće modnom dizajnu! U pitanju je maksi-haljina sa rolka-kragnom, dugačkim rukavima i neobičnim izrezima u predelu dekoltea i stomaka. Uz ovu haljinu ponela je špicaste čizme s visokom potpeticom, koje su bile vidljive s obzirom na dužinu do članaka. Karleuša je otkrila da je haljinu sama dizajnirala!

 

Nalazim se u svojoj odevnoj kreaciji, koja će se naći u sklopu jedne modne kolekcije iduće godine. To sam dizajnirala ja!

 

Kako vam se čini u ulozi dizajnerke?

 

 

makonda-tracker