ispraćaj na večni počinak

Ceca, Karleuša i estrada su uz nju: Kolege pružile podršku Ani Bekuti na sahrani Milutina Mrkonjića

5

Nakon održane komemoracije u centralnom holu Doma Narodne skupštine, nekadašnji ministar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić biće sahranjen na Novom groblju

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Budući da je poslednjih deset godina života Milutin Mrkonjić proveo s folk zvezdom Anom Bekutom, nekadašnji ministar izgradio je prijateljske odnose s velikim brojem poznatih ličnosti iz sveta muzike, a mnogi od njih došli su poslednji ispraćaj pokojnog političara na večni počinak.


Mrkonjić će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a nemali broj pevača i muzičara ispraća političara kako iz poštovanja prema njemu, tako u znak podrške njegovoj emotivnoj partnerki Ani Bekuti.

 


Među njima su Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Marko Rokvić, Mirko Kodić, Mira Škorić, Steva Simeunović, Milica Jokić, Sonja Hani Mitrović, Uroš Živković, a tu je i porodica pokojnog Šabana Šaulića...

 

1 / 7 Foto: Kurir


Jelena Karleuša, koja je oko ruke nosila crni flor, posebno se teško nosi s ovim gubitkom, a u jednom momentu je čvrsto držala Bekutu u zagrljaju.

 

 

makonda-tracker