važan trenutak u njenoj karijeri

Ona ispred Skupštine, a Duško? Jelena Karleuša otkrila kako će njena porodica zakoračiti u Novu godinu

4

Jelena Karleuša jedna je pevačica s kojima će Beograđani i njihovi gosti ući u 2022. godinu, a ona je sada otkrila ko će je podržati tokom nastupa ispred Skupštine

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Grad Beograd organizuje niz koncerata u novogodišnjoj večeri, pa će tako za građane i goste Beograda pevati Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo.
Kako je Jelena Karleuša istakla, za nju je ovo veoma važno, ali nije sigurna da njene ćerke u potpunosti shvataju važnost ovog nastupa.


Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku — istakla je pevačica za Story.

 

Njen suprug Duško Tošić nedavno je okončao karijeru, pa je dres zamenio odelom i posvetio se menadžerskom poslu. S obzirom na to da više nema klupske obaveze, treninge, utakmice i sportski karantin, i on će biti u prilici da iz publike podrži suprugu.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ne vidim zašto Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine — istakla je Karleuša.

 

Duško Tošić i Jelena Karleuša u braku su od Vidovdana 2008. godine, kada su jedno drugom rekli "da" na glamuroznoj ceremoniji u jednom hotelu u Kovilovu.

 


 

makonda-tracker