uvek bez dlake na jeziku

"Nemam potrebu da koristim Fotošop!" Jelena Karleuša izdanjem ostavila Beograđane bez reči, pa uputila oštru poruku

7


Pevačica Jelena Karleuša veoma je aktivna na društvenim mrežama, a ističe da ne spada u red korisnika Instagrama koji koriste malu pomoć aplikacija da bi izgledali lepše na fotografijama

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Jelena Karleuša ove nedelje je nastupala u jednom beogradskom klubu, a sve je iznenadila interesantnim izdanjem s leopard printom.

 

Pevačica je ponela komplet sastavljen od topa i dubokog šortsa žute boje, a ključni deo njenog izgleda bile su naočare jednog luksuznog brenda čija cena iznosi 600 evra.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages


Tom prilikom nastalo je dosta fotografija, koje su se proširile društvenim mrežama, a i sama Jelena podelila ih je na svom profilu na Instagramu.

 

 

Pevačica je odlučila i da se osvrne na negativne komentare i tvrdnje da koristi aplikacije za uređivanje fotografija.


Nemam potrebu da koristim Fotošop, Fejstjun, Fejsap.. Jednostavno sam supermodel i mnogo volim da se ku*čim i nerviram hejtere — poručila je pevačica i dodala: — Inače sam pitoma dobrica.

 

Podsetimo, Jelena Karleuša će, kao i njene koleginice Marija Šerifović i Sara Jovanović, nastupiti ispred Narodne skupštine u novogodišnjoj noći, a ona je nedavno istakla koliko joj znači ovaj koncert, kao i da njene ćerke još uvek ne znaju koliko je to značajan događaj za nju.

 

Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku — istakla je pevačica za Story.

 

 

makonda-tracker