bore se

"Ne želim da te izgubim, tvoj duh je slomljen u nezamislivoj BOLI": Supruga Aleka Boldvina podelila dirljivu fotografiju

0

Nakon tragedije na snimanju filma "Rđa" život slavnog glumca više nikada neće biti isti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Holivudski glumac Alek Boldivn doživljava najteži period života, a i dalje nije u stanju da prihvati činjenicu da se na snimaju filma "Rđa" dogodila stravična nesreća u kojoj je nehotice usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins.

 

Snimateljka je nedavno kremiranja, istraga je i dalje u toku, a mediji ne prestaju da izveštavaju o Boldvinom stanju i kretanju. Uz njega je sve vreme supruga Hilarija koja nakon brige o šestoro dece uspeva da mu pruži utehu, a ovo su reči koje "kidaju" srce.

 

— "Ovde sam, volim te i pobrinuću se za tebe”. To su bile jedine reči koje su mi došle u glavu kad smo saznali da je Halina umrla. Sećam se da sam tu frazu iznova ponavljala. Stravičan gubitak, mučenje njene porodice i tebe, mog supruga, koji ste se nekako pronašli u ovoj nezamislivoj noćnoj mori. Taj trenutak je urezan u moje pamćenje, fotografi koji te okružuju, telefoniraju sa mnom, dokumentuju tvoju agoniju. Nisam mogla da budem blizu tebe da te zagrlim, čuli smo se preko telefona, samo vizuelni prikaz koji svet može videti —  u dahu je pisala Hilarija i dodala: 

 

 

Naš javni život donosi veliku radost u povezivanju s neverovatnim ljudima i ogromnu traumu kad padne mrak. Mišljenja i unovčavanje o našem životu postaju glasna i preterana. Bojala sam se šta će se dogoditi ako se otvoriš jer sam videla da ti je duh slomljen, mentalno zdravlje razbijeno, a duša u nezamislivoj boli. Ponekad se pitam koliko jedno telo i jedan um mogu da podnesu. Ne želim da te izgubim — napisala je glumčeva supruga između ostalog.

 

Podsetimo, nakon policijskoj ispitivanja i izajve, Alek je ovim rečima opisao kako se oseća povodom tragedije.

 

Nema reči da opišu moj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je odnela život Haline Hačins, majke, supruge i naše uvažene koleginice. Potpuno sarađujem s policijom u istrazi kako bi se utvrdilo kako je došlo do ove tragedije.

 

Alek Boldvin
foto: Youtube Printscreen

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker