od nje samo neočekivano

Roze uz roze uz ― ROZE: Fanki autfit kojim je Rijana pokazala svoju nežniju stranu

0

Pevačica, modna dizajnerka i makeup mag Robin Rijana Fenti ne plaši se da eksperimentiše, pa je tako osmislila i ovaj neobičan stajling koji obikuje najnežnijim nijansama

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

R'n'B zvezda Rijana možda već dugo nije izbacila album, ali i te kako ostaje u žiži interesovanja javnosti svojim drugim poslovnim poduhvatima. Zbog toga su joj paparaci neprestano za petama, a juče su je ponovo fotografisali ispred njenog omiljenog restoranaa Giorgio Baldi na Beverli hilsu.


Pevačica je za izlazak na večeru odabrala interesantnu odevnu kombinaciju, sastavljenu od svetloroze komada, kombinovanih na naizgled nespojiv način, ali je kompletan utisak sjajan.

 

Ključni deo njenog autfita je lagana svetloroze neobična parka Rafa Simonsa, ispod koje se vide puder-roze čipkani top brenda Miu Miu i midi suknja belgijskog dizajnera Drisa van Notena ukrašena šljokicama i lažnim krznom. Rijana je kombinovala nesvakidašnji spoj s bež salonkama brenda Manolo Blahnik i krznenom tašnicom Drisa van Notena.


U skladu s maltene kompletno roze autfitom, pevačica se odlučila za malo roze senke za oči, ali je za usne odabrala karmin u karamel nijansi, dok je Rijanina kosa, kao i obično, upletena u kikice i u čuvenu bantu frizuru.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Iza Rijane je vrlo naporan period, budući da je promovisala nove linije donjeg veša i kozmetičkih proizvoda, a dospela je na Forbsovu listu poznatih milijardera zahvaljujući svog vrednom radu i razvoju poslovne imperije. Ipak, njene fanove najviše zanima kada stižu nove pesme, a Rijana uživa u svojim poslovnim uspesima i vezi s reperom ASAP Rokijem i stalno ponavlja ― uskoro.


Sigurno ne očekujete ono što ćete čuti. Imajte to na umu ― rekla je nedavno za AP. ― Šta god da znate o Rijani, to nije ono što ćete čuti. Zaista eksperimentišem! Muzika je kao moda. Treba da vam pruži mogućnost da se igrate. Treba da mogu da nosim šta god hoću. Na isti način se ophodim prema muzici. Zabavljam se i sve će biti potpuno drugačije.


Sudeći po tome kakav je Rijanin stil u poslednje vreme, stvarno treba da očekujemo samo neočekivano!


 

 

makonda-tracker