šok!

Došlo je do novog raspleta situacije: Britni Spirs optužila majku za dugogodišnje probleme sa starateljstvom

1

Pevačica je na Instagramu napisala kako je njena majka Lin Spirs kriva za to što je ona bila dugi niz godina pod starateljstvom njenog oca Džejmija Spirsa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Britni Spirs sada je optužila i svoju majku Lin Spirs zbog starateljstva i kontrole nad njenim životom, koje je imao njen otac punih trinaest godina.

 

 

 

Njen otac je upravljao njenim finansijama, kontrolisao privatnost i posao, a sada se pevačica oglasila u objavi na Instagramu i istakla da je za to zaslužna njena majka:

 

— Ono što ljudi ne znaju je da mu je moja majka dala ideju. Nikada neću moći da vratim protraćene godine. Uništila mi je život - piše Britni.

 

Lin Spirs
foto: Profimedia

 

Tu objavu je izbrisala sa Instagrama, ali je ubrzo usladila nova sa rečima:

 

—Tačno znaš šta si uradila. Moj otac nije dovoljno pametan da bi sam mogao da se seti ideje o starateljstvu. Večeras ću biti srećna jer znam da me čeka novi život - napisala je Spirsova. 

 

Podesetimo da su advokati Džejmija Spirsa, u sudskim dokumentima do kojih je došao BBC, navodili kako je pevačici bila neophodna stručna pomoć. 

 

Britni Spirs
foto: Profimedia

 

— Činjenica je da je pre 13 godina bilo neophodno zaštititi Britni u svakom smislu te reči. Njen život bio je u rasulu. Imala je mentalnih i finansijskih problema. Tokom trajanja starateljstva uspela je da vrati stabilnost - naveli su Džejmijevi advokati u sudskim dokumentima koje je BBC uspio nabaviti.

 

 

 

makonda-tracker