uspomene

"Volela bih da smo se ranije sreli": Ana i Milutin su doživeli bajkovitu ljubav, ali im se velika želja nije ostvarila

5

Pevačica je nema od bola nakon smrti partnera Milutina Mrkonjića, a njen sin Igor iz prvog braka bio je veoma vezan za srpskog političara.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", a njegova izabranica Ana Bekuta i poštovaoci Mrkonjićevog lika i dela opraštaju se putem društevnih mreža.

 

Iako je njihova ljubav bila bajkovita prethodnih godina samo jednu želju nisu bili u mogućnosti da ostvare, istakla je pevačica.

 

— Žao mi je sto nemam dete sa Milutinom. Volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bismo voleli više dečaka ili devojčicu... Volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka—  ispričala je Ana pre nekoliko godina.

 

Ana Bekuta
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGAN KADIĆ

 

Legendarna pevačica je uz svog partnera bila do poslednjeg dana, a njen sin Igor iz prvog braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem veoma je poštovao i cenio Milutina.

 

—  Moj sin ne voli da se eksponira i jedva ga nateramo da dođe sa nama na neki događaj. Jednostavno, ne voli medije. Milutin i Igor se izvrsno slažu. Igor poštuje Milutina više nego svog oca  priznala je svojevremeno.

 

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Ana i Mrka, Ana Bekuta i Mrka
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker