voleli se

Znala je da ljubi druge žene, ali joj to nije smetalo: Dragana Daša Mrkonjić je bila zakonita supruga Milutina Mrkonjića

10

Ona se svojevremeno i viđala sa suprugom, a između ostalog je bila dobra i sa Anom Bekutom.

foto: Dragana Kadić
foto: Dragana Kadić

Supruga srpskog političara Milutina Mrke Mrkonjića, je Dragana Daša Mrkonjić, koja je godinama radila kao advokat, a kasnije i kao sudija.

 

Dragana Daša Mrkonjić je završila Pravni fakultet i godinama radi kao advokatica. Ona je iako je Mrkonjić bio u odnosu sa Anom Bekutom, bila venčana supruga ministra i u braku su bili skoro 30 godina. Kada su svojevremeno u medijima pojavljivali Ana i Mrka u medijima ona je izjavila:

 

 

Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se - poručila je zakonita gospođa ministarka.

 

Ono šta je veoma interesantno jeste da su Ana Bekuta i Daša u dobrom odnosu i da Dragana voli Anine pesme. Mrka je takođe stalno isticao da je u dobrim odnosima sa suprugom i da se ponekad viđa sa njom i misli o njoj.

 

Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - rekla je ranije Bekuta, koja nije sumnjala u ljubav svog dečka.

 

 

makonda-tracker