interesantno

Njihovoj ljubavi "kumovao" je Šaban Šaulić: Neobičan način na koji su se upoznali Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

1

Na proslavi posle jednog koncerta političar se raspitivao za pevačicu koja izvodi pesmu "Zlatiborke zore" i tada se upoznao sa ženom sa kojom je živeo do poslednjeg dana. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ana Bekuta i bivši političar Milutin Mrkonjić važili su za jedan od najkladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Međutim, ono šta je interesantno jeste kako su se njih dvoje upoznali. Kako oni navode njihovoj ljubavi je "kumovao" Šaban Šaulić.

 

Kada sam ugledao Anu na Šabanovom koncertu, nisam znao ko je ona. Pre toga sam upoznao mnoge njene koleginice poput Cece, Snežane Đurišić, Lepe Brene, takav mi je posao, stalno smo se mi političari sretali sa pevačkim zvezdama, ali ja sa njom nisam. Ona je bila u našoj blizini, a ja sam upitao Šabana jedino da li peva ,,Zlatiborske zore“, inače zaista nisam znao ko je ona – prisećao se Mrka u ,,Šok toku”.

 

 

Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu. Odgovorio sam joj: ,,Skinuću, ako mi vratiš pare“, što ona, naravno, nije uradila. Tome se svi slatko smejemo i dan danas – dodao je Mrka, pa napomenuo da pvačica bakšiš nikada ne uzima za sebe, već daje bendu.

 

 

makonda-tracker