Čuju se svaki dan

Mrkonjićevo stanje i dalje kritično: Snežana Đurišić otkrila kako se Ana Bekuta nosi s teškom situacijom

3


Prema poslednjim informacijama, nekadašnji ministar i emotivni partner pevačice Ane Bekute Milutin Mrkonjić priključen je na ECMO aparat i u veštačkoj je komi, a njena koleginica i prijateljica ističe da folk zvezda "gura kako mora".

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i predsednica žirija u „Zvezdama Granda“ Snežana Đurišić ispričala je da se svakodnevno čuje s Anom Bekutom, pruža joj podršku i šalje neizmernu ljubav.


Nas dve se čujemo svaki dan. Ana je borac i trenutno se bori sa stanjem u kojem se nalazi. Ne plašim se za nju, ali znam da joj nije lako. Gura kako može i kako mora, ali ona je jaka i znam da će izgurati sve i izaći kao pobednik jer ona to jeste — istakla je Snežana Đurišić za Alo.


Pevačica je ispričala da se, u ovo teško vreme koje je sve zadesilo, drži zahvaljujući veri i porodici.

 


Vera me drži i tera napred, to je ono što mi pomaže u ovim suludim vremenima, ljubav prema svemu i svačemu, a ne samo prema partneru. Ali ono što je na prvom mestu kad sam ja u pitanju su deca i unuci, majka, sestra, okruženje i familija — kaže ona.

 

Snežana Đurišić
foto: Dragana Udovičić

Za manje od mesec dana napustili su nas Merima Njegomir i Marinko Rokvić, a pevačica ne krije da su je potresci odlasci kolega.


Ostali smo bez mnogo dragih ljudi za kratko vreme. Malo sam i zbunjena i tužna i razočarana, ne znam ni sama kako se osećam. S druge strane, idemo dalje, jer moramo da živimo, da radimo. Ne znam dokle će više odlaziti najbolji među nama i šta to Gospod priprema kada je toliku plejadu umetnika uzeo sebi — pita se ona.


Snežana je dodala da se ne plaši jer veruje da je "strah vera u zlo".


Nemam strahove. Strah je vera u zlo, a ja sam se potrudila da se duhovno edukujem i trudim da budem iznad zla, da verujem u dobro i da shvatim i prihvatim neke stvari koje su neminovnost. Nemojte se plašiti, sve je već zapisano. Biće onako kako je Bog rekao i nikako drugačije — objašnjava pevačica.
 

 

makonda-tracker