KAKO VAM SE ČINI?

Čini SVE kako bi bio blizu Kim i dečice, ali ga teši nova devojka: Emotivan govor Kanjea Vesta zbunio je javnost

0

Reper je ovim javnim isputanjem priznao da pati za svojom porodicom, a da li je će zaista doći do razvoda sa Kim Kardašijan vreme će pokazati

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Turbulentan odnos Kanjea Vesta i Kim Kardašijan i dalje traje, iako su oboje viđeni sa novim partnerima.

 

Reper je nedavno je u Los Anđelesu održao govor dok se obraćao beskućnicima u "Skid Rowu", najsiromašnijem delu grada, i tom prilikom je priznao da mu razvod veoma teško pada, prenosi Page Six.

 

— Bog želi da vidite da se sve može da se iskupi. U svim ovim vezama, pravili smo greške. Ja sam pravio greške. Javno sam radio stvari koje nisu prikladne za supruga, ali danas sam ovde kako bih promenio tu priču . Ako neprijatelji mogu da razdvoje "Kimye" (KIm i Kanje), milioni drugih porodica će da vide da je OK ako se razdvoje... Ali kada Bog, koji je već pobedio i dalje će da pobeđuje, opet spoji "Kimye" (Kim i Kanj), milioni porodica će time da budu nadahnuti i videće da mogu da prevaziđu razdvojenost, traumu koju đavo koristi kako bi držao ljude u očaju dok drugi ljudi gaze beskućnike dok idu u Gučijevu prodavnicu — istakao je Kanje i dodao:

 

Kanje Vest
foto: Profimedia

 

— Moram da budem uz svoju decu najviše što mogu. Kada sam otišao iz kuće, kupio sam kuću pored. Činim sve kako bih bio blizu. Želim da to izrazim na najprimereniji način, ali moram da se vratim kući — završava reper.

 

Podsetimo, Kanje je javnosti predstavio novu devojku Vinteriju (22) koja je uspešan model, dok je Kim uslikana sa Pitom Dejvisonom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Zisk (@nonstopbucket)

 

 

 

 

 

makonda-tracker