šuška se

VUK KOSTIĆ I KSENIJA KNEŽEVIĆ? Tviter se usijao zbog glumca i prelepe Uraganke (FOTO)

4

Društvenu mrežu Tviter obilaze fotografije Ksenije Knežević iz grupe "Hurricane" i glumca Vuka Kostića

foto: Instagram
foto: Instagram

Noćas su u emisiji Ognjena Amidžića, između ostalih, gostovali glumac Vuk Kostić i članice najpopularnijeg domaćeg ženskog trija "Hurricane". Međutim, iako su Sanja, Ivana i Ksenija uvek u centru pažnje gde god da se pojave, kako zbog izgleda, neverovatnog uspeha koje su postigle za kratko vreme i popularnih pesama, one privlače pažnju i zbog ljubavnog života.

 

Dok su Sanja i Ivana raskidale duge veze otkako su u bendu Hurricane, Ksenija je već dugo godina u vezi sa izvesnim Nikolom. Možete videti kako on izgleda OVDE. Ksenija je uvek isticala da oni lepo funkcionišu, a nikada je niko nije ni u mislima doveo u vezu sa drugim muškarcem ― do sinoć.

 

Naime, na Tviteru se uveliko piše o hemiji koja se mogla osetiti između Ksenije i Vuka Kostića. Delovalo je da se njih dvoje odlično zabavljaju, a fanovi Uraganki i glumca uveliko raspredaju o tome kako njih dvoje izgledaju prelepo kao par. Dok su se oni smejali u emisiji sinoć, Tviter zajednica je imala brojne komentare:

 

"Jedan od klipova gde se ljubav vidi", "Nisam jedina koja misli o K + V", "Bili bi prelep par da je ona slobodna"...

 

 

Ksenija je objavila zajednički selfi sa Vukom, a kasnije ga je usnimila u izlasku. Poslednja osoba sa kojom se Vuk zabavljao, a da je to poznato javnosti, bila je voditeljka Ana Mihajlovski.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Ima li vatre gde ima i dima?

 

 

makonda-tracker