nešto drugačiji stil

Ovako stilizovanu je JOŠ NISTE VIDELI: Jesenji stajling Slobode Mićalović za gala veče sa Džonijem Depom

3

Sloboda Mićalović stigla je u društvu Vuka Kostića na gala veče posvećeno dolasku Džonija Depa u Beograd

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Sloboda Mićalović stigla je na gradski događaj o kome je juče pisala i pričala cela Srbija. Nakon dolaska Džonija Depa u Beograd, upriličen je gala koktel tim povodom, ali i kako bi se obeležila godina rada studija za animaciju Iervolino Studios i promocije njegovog prvog animiranog serijala.

 

 

Brojne poznate ličnosti stigle su na gala veče, počev od premijerke Ane Brnabić i njene partnerke Milice Đurđić. Kako je pisao Kurir, ni Dep nije krio oduševljenje prilikom rukovanja s Milicom i Anom. 

 

Na događaj je pristigao i glumac Miloš Biković, sa čijom produkcijskom kućom je holivudski glumac ostvario saradnju, kao i njegove kolege i koleginice iz glumačkog sveta: Nina Janković, Anja Alač, Miodrag Radonjić, Vuk Kostić, Miljana Gavrilović, Anđela Jovanović...

 

U društvu Vuka Kostića stigla je i prelepa Sloboda Mićalović. Nedavno se pisalo o tome kako je glumica pozitivna na virus korona, ali, srećom, ozdravila je i stigla u potpuno glam jesenjem stajlingu na gala veče.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Slobodina kombinacija, na prvi pogled, bila je mahon crna, a dominirao je crni kaput, ukrašen sivim detaljima. Sloboda je bila stilizovana prilično drugačije od onoga što od nje inače vidimo: nosila je čipkaste providne pantalone, a to je ukombinovala sa belom majicom i tregerima!

 

Jedno je sigurno: bila je i te kako primećena!

 

 

makonda-tracker