bila je samo tinejdžerka

ZALEDIĆETE SE ZBOG NJENE ISPOVESTI: Lejdi Gaga progovorila o višemesečnom silovanju i zlostavljanju koje je doživela

1

Pevačica je rešila da podeli priču o najtežim danima svog života

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Muzička i, odnedavno, filmska zvezda Lejdi Gaga rešila je da hrabro istupi i progovori o detaljima seksualnog zlostavljanja s kojim se suočila u prošlosti.
Ona je u serijalu The Me You Can't See s Oprom Vinfri razgovarala o tome kako se sa svega 19 godina našla u položaju žrtve.


Producent mi je rekao: "Skini odeću", a ja sam rekla: "Ne". Otišla sam iz studija, a oni su rekli da će spaliti svu moju muziku. I nisu prestajali… Nisu prestajali da me pitaju da se skinem, samo sam se zamrzla. Čak ne mogu ni da se setim... ― rekla je pevačica kroz suze.


Lejdi Gaga ističe da ne želi da imenuje napadača.

 


― Neću reći njegovo ime. Razumem pokret MeToo, razumem da se ljudi osećaju toliko sigurno da mogu da izgovore ime svojih zlostavljača, ali ja se ne osećam. Ne želim više ikad da se sretnem s tom osobom ― iskrena je ona.


Pevačica je rekla da zbog traume s kojom se suočila borila s hroničnim bolovima celog tela.

 

Lejdi Gaga
foto: Youtube Printscreen

Ja sam tražila pravog lekara. Pitala sam se šta će mi psihijatar kad me boli celo telo. Prvo me je bolelo telo, a onda ga nisam ni osećala. Bilo mi je strašno muka. Nedeljama, nedeljama sam se osećala užasno. To je bio isti onaj osećaj kada me je moj zlostavljač ostavio trudnu ispred kuće mojih roditelja kad sam imala 19 godina ― ispričala je Lejdi Gaga. ― Imala sam mučnine, povraćala sam. Zlostavljana sam mesecima. Bila sam zaključana u studiju mesecima.


Pevačica je istakla da ne želi da probudi sažaljenje u bilo kome, već da pruži podršku drugim žrtvama i podstakne ih da progovore o ovoj teškoj temi.
 

 

makonda-tracker