icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

(foto)

Tvrdi da je UPALA U ZAMKU: Srpska misica se oglasila posle NEPROMIŠLJENOG čina

Misica Valentina Petrović pozirala je sa koleginicama sa izbora za najveću lepoticu i usput pokazala simbol dvoglavog orla, zbog čega je domaća javnost ogorčena

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska misica (Miss Intercontinental) Valentina Petrović dospela je na stub srama domaće javnosti kada je pozirala sa misicama Crne Gore, Albanije i tzv. Kosova. Njih četiri su pokazivale simbol dvoglavog orla, zbog čega su mnogi ogorčeni.

 

Valentina Petrović
foto: Instagram

Nakon ovog nepromišljenog čina, misica se oglasila i rekla da je upala u zamku loših namera, kao i da će napustiti takmičenje.

 

U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu. Donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšam sebi pritisak koji trenutno nosim. Baš se kajem, ali prosto se sve nepromišljeno desilo — napisala je Valentina, između ostalog, na Instagramu.

 

 

 

Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se nakon što je u javnost isplivala fotografija naše misice koja pokazuje dvoglavog orla.

 

Bili smo ogorčeni u kompaniji kada smo videlu tu objavu na internetu.

 fotografiju koja je zaista malo je reći diskutabilna. Odmah smo zvali Valentinu jer nas je naravno interesovalo objašnjenje i kontekst tog događaja. Valentina je skrhana, nesrećna zbog kako kaže svoje lakomislenosti, a u stvari dekoncentrisanosti, što je glavni razlog da pokaže ono što nikada ne bi pokazala. Odmah je napisala izvinjenje i objašnjenje na svom Instagramu. Predložili smo kao matična kompanija da se povuče sa ovog takmičenja pre finalne večeri koja treba da bude 31. oktobra. O svemu tome ćemo precizirati sa vlasnikom i producentom Miss Interkontinental — rekla je Vesna de Vinča, piše Blic.