izvlačenje iz konteksta

Gagija optužili za provokaciju: Zgrožen sam, zgranut i zatečen, udarate gde NJVIŠE BOLI!

0

Kao da se karma okomila na densera, pa su pale teške reči od strane javnosti, Gagi Đogani je ostao u šoku.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Na internetu se pojavio "skrinšot" na kojem Gagi Đogani pravi plesni pokret koji je neke korisnike društvenih mreža podsetio na simbol dvoglavog orla, kojim su reprezentativci Švajcarske albanskog porekla provocirali naše navijače na utakmici sa Srbijom.

 

Mnogi su smesta osuli paljbu na Đoganija, optužujući ga za provokaciju.

 

Iako je opšte poznato da je popularni pevač ujedno i jedan od poznatijih plesača 90-ih, i da je vrlo moguće da je njegov plesni pokret izvučen iz kontektsta, fanovi a i pojedine javne ličnosti, na društvenim mrežama su uputili lavinu negativnih komentara na njegov račun.

 

S obzirom na to da je u pitanju samo jedna fotografija, i da sa sigurnošću ne može da se tvrdi da je Gagi ciljano napravio taj provokatorski pokret, on je objasnio da je apsolutno šokiran onim što čuje:

 

Ja sam zgrožen, zgranut i zatečen! Nemam pojma o čemu se radi! U ovoj zemlji svako može da te vređa, omalovažava... Tužan sam...  rekao je primetno uznemireni Gagi u izjavi.

 

- Udaraju me tamo gde najviše boli, zbog našeg porodičnog porekla sa Kosova! - dodao je on.

 

- Pa ja sam na Fejsbuku javno podržavao Srbiju, kačio sam i slike. Zar to nije dokaz da mi tako nešto ne bi palo na pamet? Ja sam rođeni Beograđanin. Ne mogu da verujem kako mi je dan počeo, molim vas napišite da hejteri popiju otrov! Želim im da piju otrov svaki dan! - poručio je vidno iznerviran pevač.

 

 

makonda-tracker