retko je viđamo

Trendi frizura & odmeren stil: Partnerka Ane Brnabić privukla sve poglede na gala koktelu ― i oduševila Džonija Depa

13

Na gala koktelu koji je sinoć upriličen u Beogradu među najzapaženijima je bila srpska premijerka Ana Brnabić, koja je stigla u pratnji životne saputnice Milice Đurđić

foto: Milos Tesic/ATAImages
foto: Milos Tesic/ATAImages

U zgradi Geozavoda u Beogradu sinoć je organizovan svečani koktel povodom godinu dana rada studija za animaciju Iervolino Studios i promocije njegovog prvog animiranog serijala "Pafini", snimljenog u saradnji kompanije Archangel Digital Studios.


Najveća zvezda večeri bio je holivudski glumac Džoni Dep, ali pažnju prisutnih ukrale su prelepe srpske glumice, koje su se još jednom istakne izuzetnim stilom. Ipak, još jedna dama bila je veoma zapažena ― u pitanju je Milica Đurđić, emotivna partnerka predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić.

 

Budući da se obično drži podalje od medija i da je u javnosti viđamo obično na kulturnim događajima poput otvaranja Muzeja savremene umetnosti i koncerta Beogradske filharmonije, izabranica srpske premijerke privukla je mnogo pažnje medija. Na njen šarm nije ostao imun ni Dep, koji nije krio oduševljenje prilikom rukovanja s Milicom i Anom, pisao je Kurir.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Partnerka Brnabićeve pojavila se u crnoj haljini koja prekriva kolena, a krasi je V-izrez s umetnutom providnom tkaninom i crnim perlicama. Budući da smo je ranije viđali duge plave kose, sada je sve iznenadila dugim bobom isfeniranim ravno, a poseban detalj u njenom stilu su bele salonke sa crnim detaljima koje ostavljaju sjajan utisak upečatljivim kontrastom.

 

1 / 7 Foto: Milos Tesic/ATAImages


Milica Đurđić je, inače, lekarka, a mediji su svojevremeno pisali da je zaposlena je u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, kao i da je studije medicine završila u roku, sa svim desetkama. Pre dve godine na svet je donela sina Igora, a domaći mediji pisali su da se podvrgla vantelesnoj oplodnji. S Anom Brnabić je u ljubavi već 11 godina, a premijerka ne priča često o njihovoj intimi.


Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak… Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome ― ispričala je Brnabićeva svojevremeno.

 

 

makonda-tracker