gala događaj

Duh Holivuda u centru Beograda: Srpske poznate ličnosti se družile sa Džonijem Depom na gala koktelu

1

Na prestižnom događaju u prestonici Srbije došao je veliki broj domaćih javnih ličnosti koji su se potrudili da za ovu priliku izaberu blistave kombinacije, a pored njih zvezda "Pirata sa Kariba" bio je posebno zapažen.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

U zgradi Geozavoda obeležena je prva godina poslovanja studija za animaciju "Iervolino Studios" i  promocija prvog animiranog serijala nastalog u saradnji sa kompanijom "Archangel Digital Studios". Među zvanicama našao se veliki broj domaćih poznatih ličnosti, ali veliku pažnju na sebe je skrenuo holivudski glumac Džoni Dep.

 

 

Među prvima se na događaju se pojavila Anđela Jovanović koja je pažnju privukla ružičastim odelom i patikama, kao i Anđelka Prpić u beloj haljinici. 

 

I Sloboda Mićalović je bila na večeri, ovoga puta bez supruga, pa je sa njom prošetao glumac Vuk Kostić. Došle su i Nina Janković kao i Anja Alač koja se nedavno porodila. Miodrag Radonjić je takođe prisustvovao ovoj svečanosti. 

 

1 / 7 Foto: Mondo/Stefan Stojanović

 

Na događaj je pristigao i glumac Miloš Biković, sa čijom produkcijskom kućom je holivudski glumac ostvario saradnju, koji se nakon emitovanja animiranog filma obratio svima:

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

 

— Veliki broj mladih i talentovanih ljudi su imali prilike da rade u svojoj zemlji, da proizvedu sadržaj koji će se distribuirati po celom svetu na najvećim svetskim platformama, koji će prezentovati Srbiju na spektakularan način najmlađima i mladima. Imamo kreativnu industriju, umetnost, digitalizaciju, to je sve što je potrebno da idemo u korak sa svetom i postavljamo nove trendove - prenosi Kurir Bikovićeve reči.

 

Podestimo da ovo nije prvi put da Džoni Dep posećuje Srbiju. Ovog puta on je stigao zbog promocije svog animiranog filma proizvedenog u Srbiji "Pafini" u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Iervolino studios" (IES). 

 

 

 

 

 

makonda-tracker