divni su zajedno

Prelepi i nasmejani: Fotografija Slobode, Vojina i Nataše Ninković s mužem ZRAČI pozitivnom energijom

0

Glumački par Slobodu i Vojina Ćetkovića veže divno prijateljstvo sa koleginicom Natašom Ninković i njenim suprugom Nenadom Šarencem.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Dobro je poznato da se glumci s domaće javne scene "drže" zajedno, posebno oni koji su sa iste klase. Bilo da je to starija garda, ona srednja ili najmlađi glumci koji tek čekaju na svoju afirmaciju, zajednička druženja su njihova svakodnevica, a uvek je lepo videti omiljene glumce u istom društvu.

 

 

To dobro znaju i glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, pa su tako proveli lepo vreme družeći se sa koleginicom Natašom Ninković i njenim suprugom Nenadom Šarencem.

 

 

Brojni komentari i komplimenti su se nizali:

 

― Bože, sa koliko dobrote zrači ova slika, ― Svaka čast gospodi iza, ali ove divne dame su obeležile sliku, ― Predivni i predobri ljudi, ― Najlepše naše glumice, Nataša i Sloboda...

 

1 / 8 Foto: Dragan Kadić

 

Zanimljivo je da oba para imaju blizance, Nataša i Nenad imaju sinove Luku i Matiju, a Sloboda i Vojin ćerke Milu i Veru.

 

Jedino Natašin suprug nije poznat javnosti, a ona je jednom prilikom govorila o svom braku:

 

Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku — kazala je svojevremeno glumica.

 

 

makonda-tracker