ljubav cveta

Njihova ljubav je GLAVNA TEMA: Fotografije sina Ivice Dačića i lepe pevačice koje niste videli

1

Luka Dačić i Milica Jokić uplovili su u ljubavnu romansu, a zajedno ― blistaju!

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Nedavno je veliku pažnju interesovanje medija privukla ljubav i emotivna veza Luke Dačića, sina političara Ivice Dačića, i mlade pevačice Milice Jokić. 

 

Kako se pisalo, dvoje mladih su u vezu uplovili u Egiptu, gde se rodila i ljubav.

 

 

Njih dvoje se, za sada, ne eksponiraju previše, ali nove fotografije pokazuju da uživaju u ljubavnoj romansi. Luka i Milica su se pojavili na otvaranju jednog prestoničkog restorana.

 

1 / 4 Foto: G.G./ATAImages

 

Inače, Milica je bila učesnica raznih muzičkih takmičenja još od dvanaeste godine. Ona se takmičila u "Nekim novim klincima", "Zvezdama Granda", "Pinkovim zvezdama", gde je ostvarila i najveći uspeh. 

 

Nakon toga, bila je deo benda "Ministarke", a o Ivici Dačiću, svom potencijalnom budućem svekru, ima lepo mišljenje.

 

 Gospodina Ivicu poštujem duži niz godina. Luka i ja se družimo, pre svega, duži niz godina. Uglavnom sa Ivicom pevam ''Kad zamirišu jorgovani'', on tu pesmu voli. Luka i ja smo se družili 6, 7 godina, onda smo počeli intenzivnije da se družimo i to je preraslo u nešto više. Luka je jedan veoma pristojan, vaspitan dečko koji me je osvojio svojom dobrotom i uporonošću. On je mene, pre svega, poštovao kao pevačicu. Ivica je sjajan čovek, vrlo je ljubazan i normalan i drag. Uglavnom mi je govorio da budem uporna i da slušam samu sebe ― otkrila je Milica. 

 

 

makonda-tracker