bila je jedna od 12

Mnogi su zaboravili da je bila u — HAREMU: Ova lepotica danas je ČUVENA u svetu mode, a njena priča je IZNENAĐUJUĆA

0

Ona je uspela da izgradi poznati brend, a pre nego što se otisnula u modne vode privukla je pažnju javnosti životom u haremu

foto: Instagram
foto: Instagram

Džil Dod (61), osnivačica poznatog brenda Roxy, objavila je 2017. godine knjigu "Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju", u kojoj je otvoreno pisala o svojoj vezi sa saudijskim milionerom trgovcem oružjem Adnanom Kašogijem, a prošle godine je u jednom podkastu otkrila još detalja.


Tadašnja manekenka je biznismena poznatog po raskalašnom načinu života, inače ujaka ljubavnika ledi Dajane Dodija Fajeda, upoznala u Parizu tokom osamdesetih godina prošlog veka. Imala je svega 20 godina. Sreli su se na zabavi, a Kašogi je zamolio Džil za ples, što je ona prihvatila. Dok su plesali, on je slomio čašu šampanjca i svojom krvlju na Džilinoj ruci napisao "Volim te".


Nisam imala pojma ko je on, ali veoma mi se svideo – priznaje Dodova.

 

foto: Profimedia

Ispostavilo se da je misteriozni Saudijac tih dana bio izuzetno poznat i popularan, a njegovo bogatstvo procenjeno je na četiri milijarde dolara, zbog čega su ga mnogi smatrali najbogatijim čovekom na planeti. Imao je, ipak, još toga – suprugu, petoro dece i 11 "žena za zadovoljstvo". Ubrzo je i Džil Dod postala deo ovog "harema".


Preselila se u Saudijsku Arabiju, čekala da dođe njen red da bude s Kašogijem, izlazili su na skupe večere, posećivali luksuzne žurke i uživali jedno u drugom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on


Zaključali bismo se i danima vodili ljubav, a kuvar nam je donosio hranu. Uzimali smo kokain i spavali kad god bismo poželeli to – ispričala je pre nekoliko godina Džil za Independent.


Kako je sada objasnila, ona je s Adnanom potpisala petogodišnji ugovor, u kojem je stajalo da će on brinuti o svemu što joj je potrebno, ali da mu ona mora biti na raspolaganju 24 sata, sedam dana nedeljno.

 

foto: Profimedia

Dodova je to prihvatila s lakoćom i isprva nije osećala čak ni ljubomoru što je jedna od 12 žena u biznismenovom životu. Ubrzo je, međutim, postala anksiozna, a kada je na prstu druge žene ugledala prsten identičan onome koji je Kašogi njoj poklonio, shvatila da je nije želela da vodi takav život.


Uskoro sam raskinuli i osetila sam olakšanje jer sam shvatila da je trčanje za srećom kroz novac kao da trčim za svojom senkom – iskrena je Džil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on


Po povratku iz Saudijske Arabije, Dodova je iz korena promenila svoj život, a uskoro je pronašla čoveka svog života, udala se i danas je mama troje dece.


Nikada nisam sebe smatrala k****m, i dalje to ne mislim o sebi – ističe ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on


Kašogi je, inače, preminuo 2017. u 81. godini, samo nekoliko dana po njenom objavljivanju memoara.
 

 

makonda-tracker