da li ste znali?

Raskol u familiji ne prestaje: Samanta Markl uhvatila Megan u još jednoj LAŽI, ne zna da joj je sestra nepokretna?

0

Megan Markl neretko je u medijima okarakterisana kao osoba koja svojim izjavama pravi nesuglasice kako u kraljevskoj porodici, tako i među poznanicima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata glumica i sestra Megan Markl, Samanta već trinaest godina bori se sa multipla sklerozom zbog koje je u invalidskim kolicima.

 

O svojim zdravstvenim problemima Samanta je otkrila sve u svojim memoarima "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1", prenosi Hello.

 

Tokom intervuja Megan Markl u martu ove godine kod Opre Vinfri, vojvotkinja od Saseksa istakla je da se sa sestrom nije videla 20 godina, te da se gotovo i ne poznaju više, a ova izajava veoma je povredila Samatnu koja je rekla za medije:

 

Samanta MArkl
foto: Profimedia

"Ne znam kako može reći da je ne poznajem i da je bila jedino dete. Imamo fotografije snimane tokom celog života. Pa kako me onda ne poznaje?", govori Samanta i ističe da su se poslednji put videle 2008. godine kada je diplomirala, a tada je već bila u kolicima.

 

Megan je tokom medijskog istupanja optužila sestru kako je želela da profitira od njene veza sa princom Harijem ali to nikome nije krenulo za rukom.

 

Ostaje da vidimo hoće li sestre Markl uspeti da prevaziđu sve nesuglasice koje narušavaju porodične odnose godinama.

 

Megan Markl, Samanta MArkl
foto: Profimedia, Youtube Screenshot

 

 

 

 

makonda-tracker