jednostavno savršeno!

Je li moguće da izgledaju JOŠ LEPŠE ZAJEDNO?! Džej Lo i Ben Aflek počeli da usklađuju stajlinge ― i zaslužuju DESETKU

0

"Benifer", par o kom se najviše priča ove godine, uporno pronalazi nove načine da privuče pažnju američke i svetske javnosti, a ovog puta učinio je to pomoću ― stila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svetske zvezde sklone su tome da usklađuju svoje odevne kombinacije ― ko bi još mogao da zaboravi kada su se Britni Spirs i Džastin Timberlejk pojavili od glave do pete odeveni u džins ili kada su nas Dejvid i Viktorija Bekam iznenadili obučeni u kožnu odeću?


Latino pevačica i glumica Dženifer Lopez i holivudski glumac Ben Aflek bili su nešto suptilniji od njih ovih dana, ali daleko od toga da se nisu potrudili!

 


Nije poznato da li se Džej Lo i zvanično preselila u Los Anđeles, ali ovih dana boravi u gradu u koji bi trebalo da pređe iz Majamija kako bi bila bliže svom starom-novom dečku. Paparaci su njih dvoje više puta videli zajedno, nakon čega je Ben s mamom razgledao vereničko prstenje, a sada su uhvaćeni kada su se uputili na romantičnu večeru u Gradu anđela.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


"Benifer" su foto-reporteri primetili ispred tržnog centra Westfield Mall, a interesantno je da su bili odeveni usklađeno.

 

Dženifer je nosila kariranu crno-belu pencil suknju neobičnog kroja koju potpisuje Tom Ford, crnu zatvorenu bluzu bez rukava, crne salonke i ručnu torbicu od krokodilske kože. Ben je, takođe, odabrao crnu boju kao dominantnu i za gornji deo odeće, pa se pojavio u košulji ove boje, a tu su i tamnosive farmerke koje su se uklopile sa Dženiferinom suknjom, dok je obuća, naravno, crna.
 

 

makonda-tracker