otvoreno

"SVAKO MORA DA IMA SVOJ SVET, TAKVO JE VREME": Supruga Ognjena Amidžića otkrila malo poznate detalje o njihovom braku

0

Jedan od najskladnijih parova naše javne scene čine popularni voditelj i manekenka Danijela Dimitrovska, koja otkriva da je u današnje vreme nemoguće da porodice neguju neke stare običaje

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je bio u bolnici zbog upale pluća, a njegova supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, sada je progovorila o ovom teškom periodu.


Ja na ovo što se dešava i nama i celom svetu gledam kao na jednu lekciju, tako je i u našem slučaju bila lekcija, pa kako je ko protumači, to ćemo videti u budućnosti. Prosto posledica nema, kada dođe lekcija, nešto naučite i to znači da bude samo lepo i da idete ka boljem — rekla je Danijela za emisiju Premijera.


Manekenka je potom otkrila šta je za nju formula uspešnog braka.

 

 

Jako je važno da svako ima neki svoj mir, svako svoj svet, svoj posao, jer je u braku važno individualno biti zadovoljan, a opet važno je održati i to da bar jednom nedeljno budemo svi na okupu, jer je takvo vreme da ne možemo da živimo kao u vreme naših roditelja i da svi zajedno ručamo u tri — rekla je Danijela.


Ona i Ognjen imaju sina Matiju, a Danijela ističe da naslednika puštaju da izgradi sopstveni karakte, te da uživaju u svakoj njegovoj emociji.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Mi ga puštamo da ispolji sve svoje emocije, to je jako važno za izgradnju karaktera, i bilo koje osobe, ne treba sputavati decu ni kad su ljuti, besni, tužni. Treba negovati njihova osećanja i njihovu individualnost i biti im podrška, tako da na taj način uživamo, ne borimo se protiv toga. Imati više dece je stvar trenutka i stvar mnogih okolnosti, ukoliko se to bude desilo jednog dana, mi ćemo se radovati tome — iskrena je bila manekenka.

 

 

makonda-tracker