dirljivo

Glumac je imao četvoro dece: Emotivnom porukom Milica Gutović progovorila o sestri Neveni za koju javnost nije znala

1

Na Facebooku se oglasila najstarija ćerka proslavljenog glumca Milana Laneta Gutovića, Milica Gutović i otkrila detalje o sestri Neveni

foto: PRINTSCREEN/VODIČ ZA RODITELJE
foto: PRINTSCREEN/VODIČ ZA RODITELJE

Veliki dramski umetnik Milan Lane Gutović tokom svog života u medije nije iznosio stvari iz svog privatnog života. Najčešće je sve detalje skrivao daleko od očiju javnosti i tako živeo mirno van scene i objaktiva. 

 

Tako su je u medijima ostalo zapisano glumac iz svoja dva braka imao troje dece, balerinu i glumicu Milicu Gutović, Spasoja i Jakova, međutim ta informacija nije potpuna. Iza sebe ostavio je četvoro dece, šta je istakla i njegova najstarija ćerka putem objave na Facebooku: 

 

— Htela bih da napomenem, i da zamolim novinare, da isprave grešku koja se potkrala, a koja se danima provlači kroz vesti. Moj otac je imao četvoro dece! Ja imam mlađu sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama. Hvala na razumevanju! - napisala je Milica.

 

Glumac je danas sahranjen u je porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu. Naime, on za života je izjavio da ne želi da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana što je njegova porodica i ispoštovala.

 

Podsetimo, preminuo je 25. avgusta na Vojnomedicinskoj akademiji.

 

 

makonda-tracker