bila je uporna

Tek DRUGI POKUŠAJ je doneo uspeh: Evo kako je Milica Pavlović izgledala na audicijama za ZVEZDE GRANDA

3

Milicu Pavlović smo do sad upoznali toliko da znamo da je borac i vredan radnik koji nikad ne odustaje, pa ne čudi što je, osam godina nakon neuspeha, ponovo došla pred žiri da okuša sreću

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Milica Pavlović već godinama niže jedan uspeh za drugim: ona je snimila veliki broj hitova, ima veoma posećene i uspešne nastupe, pokazala se kao izuzetna dizajnerka obuće i odeće, a  uskoro ćemo je upoznati i kao glumicu, budući da igra u seriji "Pevačica", koja je zasnovana na istinitim detaljima ubistva njene koleginice Jelene Marjanović.


Za svoj vrtoglavi uspeh Milica može da zahvali svom talentu i vrednom radu, ali i tome što je jedna od "Zvezda Granda". Ipak, malo je poznato da se Milica dva puta prijavila za audiciju za ovo muzičko takmičenje — jednom kao devojčica i jednom kao devojka.

 


Kada je kao tinejdžerka zapevala pred žirijem 2003. godine, odabrala je numeru "Ne da meni nana" i sve šarmirala osmehom.

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

 

To, međutim, nije bilo dovoljno za prolaz, pa je osam godina kasnije pokušala ponovo.

 

Milica Pavlović
foto: Youtube Printscreen

Ja sam mislila da je ovde sve namešteno i da nema šanse da prođem — rekla je ona tada Saši Popoviću.


Ipak, ona je nastavila dalje i došla do osmog mesta, a uspela je da izgradi veliku karijeru i nesumnjivo će nas još mnogo puta u budućnosti oduševiti.

 

 

makonda-tracker