tako se to radi!

U ovakvom izdanju je NIKAD ne viđamo: Milica Pavlović u street style kombinaciji koju BAŠ SVAKA DEVOJKA može da kopira

0

Famme fatale srpske estrade pokazala je da i ona lako može da izgleda kao sasvim obična devojka iz susedstva

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović spada u domaće zvezde koje prate najnovije trendove, kako kada je u pitanju svakodnevni stil, tako i kada je reč o kostimima za scenu, pa ne čudi što važi za jednu od najbolje odevenih Srpkinja.


Uvek nasmejana Milica vredno radi ovog leta, pa nas iz dana u dan oduševljevljava interesantnim odevnim kombinacijama, a sada smo imali priliku da je vidimo u jednoj obično-neobičnoj odevnoj kombinaciji.

 

Lepa pevačica danas je, naime, svojim prisustvom uveličala doniranje sredstava beogradskim svratištima od strane jedne kompanije. Tim povodom, Milica se pojavila u spoju skinny farmerki i od svetlijeg džinsa i bele atlet majice, a ono što ovu jednostavnu odevnu varijantu čini donekle šik jeste činjenica da je odabrala majicu s potpisom brenda Chanel koju krasi čuveni logo. Pored toga, tu je i efektan kontrast crnog poruba s belim modelom, a Milica je ponela je crne papuče kockastog vrha i kožnu torbicu modne kuće Louis Vuitton.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Kao i uvek kada je u pitanju neka dnevna prilika, Milica je nosila naočare za sunce, a ovog puta je odabrala crno-beli model.

 

 

makonda-tracker