ČIK NAĐITE MANU

Plava ili zelena — obe ZRAČE SEKSEPILOM! Jelena Karleuša i Milica Pavlović u mini-haljinama zbog kojih padaju vilice

1

Popularne pevačice pozirale su na jednom događaju odevene u kratke letnje haljine koje su idealne za svečane prilike, a u njima se najprijatnije osećaju devojke s ogromnim samopouzdanjem

foto: Instagram
foto: Instagram

Milica Pavlović i Jelena Karleuša spadaju u retke poznate ličnosti koje mogu da se pohvale prijateljskim odnosom na estradi. Njih dve smo više puta videli zajedno, a stale su jedna drugoj u odbranu kad su se na društvenim mrežama susrele s negativnim komentarima.

 


Dok njihovi fanovi iščekuju eventualnu muzičku saradnju, pevačice nastavljaju da jačaju svoje prijateljstvo i provode vreme zajedno, a jedna od njihovih zajedničkih tema sigurno je moda, kojom su obe opsednute.

 


Više puta smo imali priliku da vidimo da Jelena i Milica imaju sličan modni ukus, a sada su pozirale zajedno u haljinama za koje ne sumnjamo da su bile povod da jedna drugoj udele komplimente. Pevačice su pozirale u noćnom provodu — Karleuša u minijaturnoj tamnoplavoj haljini sa svetlucavim efektom i izrezom u obliku slova V u predelu dekoltea, a Milica u svetlozelenoj toaleti koja se vezuje oko vrata i završava se upečatljivom crnom čipkom.

 


Jelena je podelila fotografije koje su tom prilikom nastale i oduševila svoje pratioce, koji su ih pozvale da što pre snime duet.
 

 

makonda-tracker