zemlja pod njom gori

Animal print NIJE samo za zimu: 3 provokativne kombinacije Milice Pavlović koje leto čine još vrelijim

0

Bez obzira na boju i odabir dezena, animal print je siguran način da privučete pažnju, a pevačica ga nosi na zanimljiv način

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Milica Pavlović spada u domaće zvezde koje rado i često nose životinjske dezene, a na vrlo efektan način ih je unela u svoj letnji stil.

 

  • Zebra print


Najnovija Miličina kombinacija s animal printom je atraktivan spoj svetloroze mini-suknje i jednjostavnog topa zebrastog dezena. U pitanju je komad koji otkriva stomak i krase ga okrugli izrez i kratki rukavi, a jednako bi sjajno izgledao i s farmerkama ili maksi suknjom. Ipak, za noćni provod nema bolje i prijatnije kombinacije od ove koju je pevačica odabrala.

 

 

  • Leopard print

 

Tokom nedavnog boravka u Beču, Milica je pozirala u kompletu sastavljenom od laganog letnjeg kardigana na vezivanje i komotnih pantalone koje krasi leopard print. Dok je gornji deo ponela samo preko žutog grudnjaka i vezala iznad pupka, donji je dubok pa prekriva stomak i čini ovu kombinaciju nešto elegantnijom, a Milica ju je ponela s providnim papučama sa štiklom.

 

 

  • Zmijski print


Za šetnju pored mora spoj gornjeg dela bikinija s dužim komadom odeće je uvek interesantan izbor, a dok je uživala u čarima crnogorskog primorja, pevačica je odabrala žuti model sa čipkom kojem je dodala lagane letnje zvoncare sa zmijskim dezenom, takođe u žutoj boji.

 

 

 

makonda-tracker