fantazija je

Mini-roze haljina i širok osmeh: Milica Pavlović proslavila 30. rođendan u velikom stilu

0

Pevačica danas slavi rođendan u jednom restoranu na Kalemegdanu i tom prilikom iznenadila je sve svojim "seski senjorita" izdanjem

foto: Antonio Anhel/ATA images
foto: Antonio Anhel/ATA images

Jedna od Zvezdi Granda koja najviše privlači pažnju javnosti, što svojim izgledom, što svojom muzikom zasigurno jeste Milica Pavlović

 

Naime, njoj je danas rođendan, pri čemu ova lavica puni svoju 30. godinu i time je zaokružila treću deceniju života. 

 

Odlučila je da gala veselje priredi gostima u jednom restoranu na Kalemegdanu, a na proslavu je došla u belom Range Rover automobilu. Zastala je pozirajući fotoreporterima, kao i da bi razgovarala sa sedmom silom. Tom prilikom kazala je da joj je dosta reči "kovid" i da ne može da veruje šta se u predhodnom peridu iza nas desilo prouzrokovano ovom pošasti. 

 

Za ovu priliku ona je odabrala da obuče kratku roze haljinu sa šljokicama koja je imala izrez od grudne kosti do početka stomaka. Ova haljinica joj je savršeno isticala izvajanu figuru i njene zanosene noge. Odabrala je da obuje bele salndale sa tankim kaišićima, a ceo autfit ukrasila izlomljenom kosom i decentnim nakitom. 

 

Naime, na slavlju su se među prvima pojavile pojavile, ćerka legendarnog sportiste, Dragana Džajić kao i jedna od Miličinih najboljih prijateljica glumica  Dragana Mićalović.

 

Kako se vama dopada Miličino izdanje?

 

1 / 8 Foto: Antonio Anhel/ATA images

 

 

makonda-tracker